Безкрайна наглост! Тагарев за скандала с Емин в „Пирогов“: Да видя записа и ще взема решение

payimage-592010

Първи коментар на военния министър Тодор Тагарев по скандала между неговия съветник и спешната болница „Пирогов“. Тагарев заяви, че е изслушал Мустафа Емин и версията му се разминавала с тази на болницата. Решение ще вземе до края на седмицата, след като изгледа и записи от камери, пише Марица.

Скандалът избухна след Фейсбук публикация на медицинска сестра на болницата, в която се твърди, че Емин се е държал арогантно ие поискал дете от шокова зала да бъде изведено, за да влезе неговото. Както и че е отправил заплахи и използвал името на здравния министър.

Мустафа Емин отрече всички тези твърдения. Той е кадър на „Да, България“, откъдето започнаха проверка.

А военният министър изпрати писмо до здравния, в което настоява да се изясни и кой е взел решението информацията да се публикува на Фейсбук страницата на болницата, както и кои са администраторите на тази страница.

„Не съм запознат с техните устройства, но аз се обърнах като към колега с молба да бъде направена проверка и да изясним фактите. Очаквам да видя запис. Разбрах, че много хора са гледали вече запис, аз не съм. В случая какво виждате – има сериозна политическа окраска, виждате, искат се оставки, да видя записа и ще взема решение“, посочи Тагарев.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ