Сестрата на Филип: Това e безпощадно убийство! Детето на Петър по неговите стъпки ли ще тръгне?!

980x551_1693928351

Как може на пиян човек да му се позволи да се качи в автомобила си. Това е проблем на обществото, на цялото възпитание и на корупцията. Това не е инцидент, а безпощадно убийство. Това коментира Ина Арсова – сестрата на 15-годишния Филип, който беше блъснат и убит в София.

Мерките и наказанията, които са предвидени за нарушаващите закона, са изключително леки. Не знам какво повече да кажа. Колко години трябва да чакаме, за да се случат промените. И да не губим по такъв начин децата и младите хора. Да не остават безнаказани всички, които са се провинили. Конфискуване на автомобил – това ли е най-голямото”, пита Арсова.

Сестрата на момчето настоя да стане ясна самоличността на жената, която е била в колата, заедно с пияния шофьор. „Да обясни как му е позволила да шофира. Защо не ѝ е взета проба за алкохол. Тя е била съучастник в това убийство. Не е невинна. Нейното дете по тези стъпки ли ще тръгне”, каза още Арсова пред „Нова“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ