,,Не му е за сефте! Кара винаги пиян“: Съсед на Петър, който уби 15-годишния Филип проговори

петър тодоров

Съсед на шофьора, блъснал и убил 15-годишния Филип, разказа, че не за първи път Петър Тодоров сяда зад волана пиян.

„Прекалява с пиенето, кара постоянно пиян, това не му е сефте, аз съм го виждал много пъти пиян да се качва. Винаги пие, винаги пие и кара. Въобще не пазеше никой. Караше абсолютно като ненормален, не веднъж съм му правил забележка и той продължаваше пиян“, казва съседът.

На фона на този разказ полицията е хващала Тодоров с алкохол само веднъж – 1,4 промила дни след като е взел шофьорската си книжка, през 2005 година. Тогава се разминава се с глоба.

Все още не е оповестено името на жената, която е била с детето си в колата на шофьора във фаталната вечер. Знае се, че двамата са имали връзка и тя често е посещавала дома му.

„Тука имаше едно момиче, идваше при него, с едно дете, но негово ли е, приятелка ли му е вече не знам“, добави съседът пред Би Ти Ви.

Съседи разказват още, че Тодоров е конфликтен. И днес на адреса, на който живее обвиняемият Петър Тодоров няма никого. Приятелката му също я няма на нейния адрес.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ