Огромна трагедия! Почина доайен в медицината, сбъднал мечтите на хиляди да станат родители

376481202_689214946577503_829121422108643712_n

Български лекарски съюз съобщи, че е починал един от доайените на инвитрото у нас – д-р Йосиф Димитров. Той е част от екипа заченал първите ин витро бебета в България.

„С огромна болка и прискърбие посрещнахме новината за смъртта на нашия колега. Напусна ни сърцат и изключителен лекар, отдаден на медицинската наука и пациентите специалист по репродуктивна медицина, който не жалеше сили в името на това да се раждат повече деца.

Д-р Димитров беше част от кампанията на БЛС „Добрата дума лекува“ и винаги се отзоваваше в подкрепа на обществени каузи.

Отдадеността, човечността и любовта му към пациентите остават трайна следа в нашето съзнание и ще продължат да бъдат пример за нас! Управителният съвет на БЛС изказва своите най-искрени и дълбоки съболезнования към семейството, колегите и близките на д-р Йосиф Димитров.

Мъката е непреодолима, а загубата е на цялото общество! Поклон пред паметта му“, пишат от БЛС.

Опелото ще се състои на 12.09.2023, вторник, от 12.30ч.в Православен гробищен парк „Св. Архангел Михаил“, квартал Бояна, ул. „Бояна парк“ 4, гр. София.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ