ИЗВЪНРЕДНО! Изчезна жената, простреляна с Алексей Петров. Никой не знае къде е

Image_15437190_40_0

Простреляната с Алексей Петров на 16 август на Витоша Мирослава Михайлова, изчезна! В момента никой не може или не иска да каже къде е жената, станала свидетел и ранена при убийството на бившата барета. Единственото, което се знае със сигурност, е, че Михайлова е изписана от „Пирогов“. Кога точно, не се казва. Това потвърди официално пиарът на спешната болница Мария Пойразова пред „България Днес“.

Почти веднага след като е била изписана от „Пирогов“, жената си е стегнала куфарите и е заминала в чужбина, твърдят източници. Според една от версиите простреляната е отишла на възстановителна почивка, според друга Мирослава няма никога повече да се върне у нас.

От МВР и прокуратурата към този момент отказват да коментират местоположението на Мирослава и това дали имат данни, че е заминала за чужбина.

Запознати с показното убийство на Алексей Петров казват, че за момента нямат официални данни Мирослава да е напускала страната, но това не е изключено. Жената няма наложени й ограничения за излизане извън територията на България и не е длъжна да уведомява когото и да е било.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ