Брутален опит за убийство: Дядо опита да заколи зет си, внучето го отнесе

Image_15444228_40_0

Порой от сълзи, горещи емоции, разбито семейство и опит за убийство белязаха епизод №940 на „Съдебен спор“ в събота.

От репортажа на Жоро Игнатов във варненския квартал „Владиславово“ стана ясно, че дядото Тошо Тодоров не може да вижда 11-годишното си внуче, кръстено на него. Дъщерята на Тошо Андриана и нейният съпруг Данаил категорично забранявали на сина им да общува с дядо си и дори не му позволявали да говорят по телефона. Въпреки че двете семейства живеят в съседни блокове в морската столица.

„Тошо ме нападна с нож, има ограничителна заповед, издадена от съда. Няма никога да му простя, можеше да не съм жив. Колко години подклажда дъщеря си да се разведем с нея. Защо не казва как псува собствената си дъщеря на майка? Не искаме да го виждаме дори на картинка“, категоричен бе пред Жоро Игнатов зетят Данаил.

До него пред входната врата на апартамента излезе и дъщерята на ищеца Тошо – Андриана. Тя подкрепи съпруга си Данаил и нападна баща си, предава България днес.

„Никога не е харесвал половинката ми. Баща ми искаше да се изнесем – махнахме се. Защо продължава да ми звъни тогава?“, разказа Андриана.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ