Пловдивски пожарникар се пенсионира след 38 г. служба, изпратиха го с водни струи

пожар пожарникар

Приключи последното дежурство на началника дежурна смяна в група “ Оперативен център“ – Пловдив Васил Керезиев, съобщиха от Пожарната. Колегите му са го изпратили по традиция под пръските на водни струи, с плакет и благодарност от директора на Пловдивската пожарна и с отличие „Почетен знак на МВР“ III степен за проявена инициативност, постигнати високи професионални резултати. Това е оценката за работата му през годините от министър Калин Стоянов.

Васил Керезиев започва работа в пожарната преди 38 години, веднага след отбиването на военната служба.

Той е бил част от екипа, който приема сигналите за произшествия и взема стратегически решения при разпределянето на сили и средства за овладяването им. „Страхотен колега, истински професионалист, който винаги създава настроение с шегите си, усмихнат и в най- заплетената ситуация и… запален рибар! От днес започва нов период в живота му. Изпращаме го с попътен вятър – сила, мъдрост и опит, който заедно натрупахме през годините. Васко, благодарим ти за упоритата работа и отдаденост към нашия екип! Поздравления за пенсионирането!“, казват за него колегите му. Васил Керезиев (вляво)



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ