Пламен Крумов: Не влизам в договорки и не съм взел нито цент от общината. Готов съм на детектор на лъжата

9-2

Общинският съветник Пламен Крумов представи официално вчера кандидатурата си за кмет на Сливен. Той ще се яви на изборите от името на партия Пряка демокрация, която издига и ямболския кмет Валентин Ревански. Крумов отбеляза, че двамата са семейни приятели от години и ще работят заедно за просперитета на региона.

Той обеща да води позитивна кампания и заяви, че ще се разграничи дори от хора от екипа си, ако злословят по адрес на опонентите му. „Не е важно какво не е направено досега в общината, а какво трябва и може да се направи оттук-нататък“ – заяви Пламен Крумов и добави, че ако бъде избран за кмет, голям немски консорциум е готов да инвестира в Минералните бани и Карандила.

Крумов представи и част от листата си с кандидати за общински съветници. В нея влизат досегашните участници в местния парламент Момчил Пантелеев /Свети Георги Победоносец/, Стефан Стайков/досегашен съпартиец на Крумов, избран от СДС/ и Николай Стоянов /Баста/, както и много познати на сливенската общественост лица. Сред тях са Йовита Пенчева, Петър Балтов, Стефан Христов, Гончо Стоянов, д-р Свилен Станчев, Атанас Чанев и др.

„Сливен Прес“ зададе на Пламен Крумов два въпроса:

Ако не отиде на балотаж, дали ще подкрепи досегашното ръководство на община Сливен или другия кандидат за кмет, и дали в следващия общински съвет неговата група ще е опозиция или партньор на ГЕРБ?
Участвал ли е в уговорен мач като футболист и как ще коментира твърденията, че се прави всичко, за да стигне точно той до балотаж и там да изгуби от сегашния кмет?
„Веднага отговарям и искам да е ясно: първо, ние никога до ден-днешен не сме разсъждавали, че няма да бъдем на балотаж. И искам медиите да отразите и да стигне до всеки един в града, защото чух много неща. Ако чуете, че сме се договорили с някой, аз ще се откажа от надпреварата за кметските избори. Няма да предам нито един човек от екипа си и нито един човек от града, който ни се е доверил. Аз съм смел, знам срещу какво се изправям, предупредил съм всеки един, но аз не се притеснявам от никой и от нищо. На 48 години съм и никой не може да каже, че съм продал мач или че съм взел дори бонбон от общината. Не влизам в договорки с никого. Ако някой ви каже, че за осем години като съветник Пламен е взел дори един цент, съм готов заедно с него да се явя на детектор на лъжата пред общината и да се види кой казва истината. Аз ще го платя, мога да си го позволя, дори да е всекидневно, по сто пъти на ден.“



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ