Евродепутатът Емил Радев: Варна се готви много сериозно за местните избори

Емил Радев

Варна се готви много сериозно за местните избори. Това каза за аудиокаста „Това е България“ на „Фокус“ заместник-председателят на Комисията по граждански свободи, правосъдие и вътрешни работи на Европейския парламент Емил Радев.

„Моята политическа партия отделя огромно значение на тези избори, защото ние видяхме и в последните мандати – променяме Варна към много по-добро. Виждаме как градът се разраства все повече и повече и става един модерен европейски град.

За съжаление, спрените проекти за магистрала “Хемус“, магистрала “Черно море“, за втори мост над Аспарухово, водят до трудности пред целия град. Но ние смятаме, че от тук нататък, виждаме как през последните 2 години централната власт повече пречи на Варна, отколкото помага и със спирането на бюджета на общината, и с това, че нито един лев не е получила Община Варна в последните 2 години от централния бюджет по инфраструктурни проекти. И се надяваме, че след тези местни избори, ние ще продължим линията този град да става все по-хубав, все по-европейски, и разбира се, ще се надяваме и на помощта на държавата, защото знаете, с общинските бюджети е много трудно да постигнеш амбициозните цели, които се поставят, особено в областта на подобряване на инфраструктурата“, коментира Емил Радев.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ