Гражданин посочи проблем в един от най-посещаваните паркове в Пловдив

plovdivchani-se-zaemat-da-vazrodiat-293

Гражданин се свърза с Plovdiv24.bg за да съобщи за неудобство за посетителите в един от най-големите и посещавани паркове в Пловдив – „Лаута“.

„Във времето той се напълни с много почитатели и става все по-населен, а главната алея си остава основния път, който поема всички ни – деца, родители, пенсионери, кучета, велосипеди, тротинетки.

И той се задъхва и препълва. Мнозина се възползват и от страничните пътеки и това облекчава основната алея, но напоследък все повече пътеки се затрупват от паднали напреко дървета и ползването им става все по-трудно. Та апела ми е към поддържащите парка от „Паркове и градини“.

Не може ли поне веднъж на два три месеца един човек с резачка да мине по тях и ги отпуши от падналите дървета. Защото така се изкривяват утвърдените във времето, все пак, сравнително прави и чисти пътеки. Затрудняват се в тях както и по-възрастните, така и тези с велосипедите“, сигнализира читателят ни.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ