Става страшно в Поморие! Брутално нападение над топ криминалист с коктейл ,,Молотов“

169511000036942

Запалиха лек автомобил Фолксваген вероятно за отмъщение в Поморие. Огнената вендета е срещу топ криминалиста на Районното управление в морския град с инициали В. П., предава Флагман.бг. Автомобилът е бил паркиран на ул. „Княз Борис I”, в непосредствена близост до автогарата в квартала на Поморие. Рано тази сутрин колата избухнала мистериозно в пламъците. Огънят е потушен от екип на пожарната, цялото возило е обгорено.

При първоначалния оглед на органите на реда е открито шише, обвито с парцали и полято със запалителна течност. По всичко изглежда, че става дума за умишлен палеж, като извършителите са използвали коктейл „Молотов“. Не са открити следи от късо съединение или някаква техническа грешка, която може да е причина за възникналия пожар. Подпалвачът се издирва.

Криминалистът, който умишлено изписваме само с инициали, е сред най-добрите служители на РУ-Поморие. Той работи по тежки криминални случаи и вероятността някой престъпник да му отмъщава, е основната версия, по която работят разследващите.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ