Как птицеферма край Варна се превърна в наркооранжерия?

marihuana-laboratoriq-Copy

Високотехнологична наркооранжерия е открита в рамките на спецоперация на ГДНП и ОДМВР-Варна. Това съобщават от пресцентъра на МВР за медия “Нова Варна”. ОСвен това е открита и скъпа крадена кола. Полицейската спецоперация е осъществена под надзора на прокуратурата.Операцията е реализирана през вчерашния ден от служители на ГДНП, ОДМВР-Варна и РУ-Провадия на територията на с. Млада гвардия.

При предприети процесуално-следствени действия в двора на бивша птицеферма в селото е открито хале, пригодено за отглеждане на растения от рода на конопа.

Иззети са 923 растения, достигнали различен стадий на развитие, високо технологично оборудване, суха тревиста маса и материали за отглеждането им.В хода на операцията криминалистите установили и противозаконно отнет автомобил „Порше 911“. Кражбата е заявена на 31 август от собственика му в София. При огледа е изяснено, че върху идентификационните номера на колата е извършена интервенция.По случая е задържан 33-годишен варненец, ползвател на имота. По случая са образувани две досъдебни производства, работата по които продължава под надзора на прокуратурата.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ