Папазов: Проучванията сочат във Варна балотаж между “Възраждане” и ГЕРБ

viktor-papazov-Copy

Един от основателите на Българска Фондова Борса заяви, че има данни от първите социологически проучвания. Той коментира чрез публикация в социалните мрежи, какво сочат изследванията за местните избори във Варна:“Интересна изборна есен се очертава. Клюката донесе, че май на тези избори във Варна ще има нов кмет. Според социологическо изследване, проведено още преди ГЕРБ да обявят подкрепата си за досегашния кмет Портних, кандидатът на Възраждане Коста Стоянов, отиваше на балотаж с 16%. ПП/ДБ тата са на няколко процента след него с тенденция към затихване, а останалите не си струва да се коментират.

Имайки предвид „авторитета“ и симпатиите, които варненци хранят към текущия кмет, той май от фаворит, ще драпа да стигне до балотаж. Дрязгите и скандалите между партиите на „сглобката“ може да доведат до разпад на местните структури и загуба на изборите. Тези са чудесна демонстрация на българската поговорка: Братски се делили – братски се избили!

От Варна тръгнаха протестите срещу мутренското управление преди няколко години, а дано и смяната на местната власт, пак тръгне от тях”.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ