Ето с каква програма Варна ще посрещне Деня на независимостта

1833475

С голямо празнично хоро, в което се очаква да се включат над 800 души, Варна ще почете 115 години от обявяването на Независимостта на България. Това съобщиха от пресцентъра на Община Варна.

Програмата на 22 септември започва в 17 ч. с тържествено вдигане на националното знаме и молебен за България на площад „Независимост“. Веднага след това ще тръгне шествие от пл. „Независимост“ – по бул. „Княз Борис І“ и „Сливница“ до пл. „Антон Новак“ (вход на Морската градина). Там в 18:00 ч. ще започне програма под надслов: „Хорото, което ни свързва в Деня на Независимостта“, с участието на много изпълнители, сред които фолклорни ансамбли от Варна и региона, народният певец Здравко Мандаджиев, оркестър „Еделвайс“, Елица Тодорова и огнено и светлинно шоу на „Палячи“.

Организатор на събитията е Община Варна, а съорганизатори – Военноморските сили на Република България и Варненската и Великопреславска Света митрополия.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ