На кои улици в центъра на Варна няма да може да се паркира днес?

varna_centur-Copy

Днес на две улици в центъра на града няма да може да се паркира от ранните сутрешни часове до късно през нощта. Това се прави във връзка с инициативите по повод Европейския ден без автомобили.На 22 септември от 08:00 ч. до 22:00 ч. ще бъде преустановено движението по цялата дължина на улица „Охрид“ и по улица „Цариброд“, в отсечката от улица „Преслав“ до улица „Хан Омуртаг“.

Организаторите на “Пеша Фест” призовават всички собственици на автомобили, които са паркирали на тези улици да преместят колите си до началото на събитието, което започва в 10.00 часа. Ако има останали автомобили в зоната на фестивала ще бъдат преместени от репатриращ автомобил на друго място в района. Собствениците няма да бъдат глобявани.

В пространството, явяващо се продължение на ул. „Дръзки“, заключено между ул. „Охрид“ и ул. „Омуртаг“, ще бъде разположена и мобилна станция на РИОСВ – Варна за времето на цялото мероприятие.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ