Дрифт шоу на Гребната база разгневи пловдивчани

381238064_10227744364129033_6650821253139367798_n-780x470.jpg

Фучащи автомобили край Гребния канал, изгорели газове и гуми, много шум, пушек и неприятен аромат. Навръх 22 септември, Деня на Независимостта на България, гребната база е превърната в писта за спортни коли за дрифт шоу, които се организира с помощта и бурната реклама на Община Пловдив. Случващото се разгневи много пловдивчани, отишли на отдих или спорт край канала.

„Изгарянето на гуми и душенето на хората с газове от дрифтещи коли на гребната – нашия оазис в града, е нещо който не мога да приема. Независимо дали сме просто граждани, спортисти или обичаме природата, трябва да се грижим за един от малкото кътове в града с чист въздух“, категоричен е Иво Стефанов в профила си във Фейсбук, който днес не е имал шанса да се наслади на почивния си ден на Гребната база.

Мнението му е споделено от много други, които се чудят как общината партнира на подобно събитие точно на това място- Гребния канал.“ Всяка вечер се дрифти навсякъде в Пловдив. Всеки булевард в града е превзет от от така наречените дритаджии, които са взели за заложник гражданите, а полицията нищо не прави по въпроса. Сега и Гребната база посред бял ден е тяхна“, коментират пловдивчани в социалната мрежа.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ