Дачков: САЩ отдавна са застрашили нашата сигурност, налагат ЛГБТ. Тук е Мики Маус положението

явор дачков

Основната дейност на фондация „Америка за България“ и американското посолство през последните години е чрез благотворителност (купуване, корупция, както искате….) да налагат ЛГБТ, кенсъл културата, геополитически интерес на Щатите и определена патология за нормалност.

Това е отхвърлено от 80 % от българите. Никой не експулсира борда на „Америка за България“ и Американският университет, защото са чужди агенти и застрашават националната сигурност, а те го правят. Гонят руски свещеник, защото всяка неделя служи литургия и го прави така, че да ходят все повече и повече българи, които участват в Тайнството на Църквата.

Не гонят безличните американски чиновници, които корумпират с по 30 до 400 000 долара чрез долнопробна българска халтура, пусната като заявка през току-що скалъпено НПО. САЩ отдавна са застрашили нашата сигурност и ако имаше истински служби за сигурнаст щяха да пишат такива доклади. Тук е мики маус положението и не ни прави впечатление, вече.

От Фейсбук профила на журналиста Явор Дачков



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ