Ще се хванете за главите! Голяма фигура в службите проговори за убийството на Алексей Петров

алексей петров 1

Интересни коментари и предположения на бившия шеф на НСО ген. Красимир Станчев.

„Не мога да кажа, че съм бил политическо назначение, видно е от това, че изкарах само 10 месеца като началник на службата за охрана. Разочарован съм, че човекът, който оглавява службата, би трябвало да е познат на своите служители, те да са го виждали как работи в реална обстановка. Той не е такъв човек.“ Това каза бившият началник на Националната служба за охрана /НСО/ ген. Красимир Станчев, по БТВ.

„Службите се нуждаят от съответната реформа, не означава само да се сменят началници, а да се реформират по по-работещ начин. Изключително много ръководен състав се е съсредоточил във всяка една служба и стремежът на по-малките хора е да пораснат и да стигнат до по-висок етаж от своето развитие. Ръководният състав би трябвало да се свие“, коментира ген. Станчев.

Според него винаги има влияния в тези структури. Той подчерта:„Не съществува този баланс. Видяхте как произтече смяната на главния секретар на МВР. Стигна се до пререкания в общественото пространство.“

По думите на ген. Станчев е възможно убиецът на Алексей Петров да е българин, обучавал се и работил в чужбина



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ