Кметът на пловдивския район „Северен“ се кандидатира от друга партия, уволни заместниците си

IMAGE_15616506_40_0

Стоян Алексиев, който управлява пловдивския район „Северен“ като представител на ГЕРБ, се кандидатира отново, но този път от друга политическа сила. Вчера той е регистриран в Общинската избирателна комисия от Движение „Демократично действие – ДЗ“ и като такъв от днес няма право да е на работа.

„Извика ме в 8,30 часа тази сутрин и ми връчи заповед за освобождаване от поста с думите „Време е да се разделим“, потвърди пред „24 часа“ Калоян Георгиев, заместник–кмет на „Северен“. Същата заповед Алексиев е връчил и на другия си заместник – Красимир Асенов. Говори се, че е освободил и третия си заместник Илиан Козарев от ГЕРБ.

Алексиев от снощи не вдига телефона си, след като името му се появи в решение на Общинската избирателна комисия като кандидат за районен кмет от Движение Демократично действие“. На последните избори той беше издигнат от ГЕРБ. Преди това оглавяваше „Градини и паркове“ пак като член и активист на ГЕРБ.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ