Кървава баня в Бургас: Жена кла друга с нож пред заведение, свидетели: Шуртеше кръв, пищеше в истерия

payimage-161016

43-годишна жена кла с нож друга, защото ѝ дължала пари. Нападението е станало около 12.15 часа вчера пред заведение “Рос Мари” в бургаския ж.к. “Братя Миладинови”. 51-годишна жена от Стамболийски получила няколко прободни рани по двете ръце от своята съгражданка по повод неуредени финансови взаимоотношения.

Свидетели разказаха пред Флагман.бг, че гледката била шокираща. Двете жени се скарали брутално, крещели си, а накрая едната извадила нож и пoсегнала да коли своята позната. Пострадалата била с мъжа си, който скочил да бие нападателката и се наложило да ги разтървават. „Тези хора са абсолютно нормални, живеят в района и редовно посещават градинката до училище „Братя Миладинови“. Никога не са били агресивни. Ранената жена пищеше в истерия, а от нея шуртеше кръв, помислихме, че умира, дано да е добре“, казаха свидетелите.

Потърпевшата е настанена за лечение в УМБАЛ – Бургас без опасност за живота. Извършителката на деянието е задържана, като е иззето оръжието, с което е извършено деянието. Работата по случая продължава.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ