Време беше! Премахнаха бетонираната на улица в Стария град кашпа

premahnaha-betoniranata-ulitsa-stariia-603

Бетонираната на ул. „Константин Стоилов” 40 кашпа, която застрашаваше живота на преминаващите туристи и автомобили, е премахната. След като близо два месеца никой не реагираше на многобройните сигнали, днес четирима в работници от Общинско предприятие „Паркове и градини“ са я демонтирали и премахнали.

За това сигнализираха читателите ни, благодарни за намесата на медията ни. Те питат районната администрация ще има ли санкция за нарушителя.

Припомняме, че в сигнала си те посочват: „от записи на камерите в района и сигнали на жители от околните къщи до компетентните институции става ясно, че автор на деянието е Хаик Гарабедян, живеещ в непосредствена близост на ул. „Константин Стоилов“ № 40. Кашпата да играе роля на преградно съоръжение за недопускане на автомобили пред и около дома на посоченото лице. Същият пловдивчанин се прочу и миналата година, когато беше завързал с ръждив синджир за съседното дърво товарно полуремарке, отново с идея запазване на парко място“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ