Голям български певец разлая кучетата и каза истината за ,,Гласът на България“: Не бих си го позволил

жури

Стартът на „Гласът на България“ май този път ще разлае много кучетата, поне съдейки по онова, което се случва в социалните мрежи само след няколко издания на музикалното шоу.

Новият сезон явно се следи стриктно от мнозина, а един от тях се оказа не кой да е, а големият български певец Георги Христов, който рядко спестява дързост и директност в изказа си, а често е и откровено вулгарен. Този път обаче, показва умения в боравенето с метафори.

„Гласът на България е ниво цирконий! Брилянтът е скъп! Равносилно да изляза и да изнеса концерт на пълен плейбек..! Разбираемо, да буфосинхронирам! Не бих си позволил! Няма ценители на скъпоценности! Добавям! Не бих!!!“, написа певецът във фейсбук профила си.

Очаквано, последователите му одобряват тона и стилистиката. „Това жури да продава написаното от него, а някои от тях даже влизат в краставици и тиквички“, гласи една от реакциите.

Актьорът Стефан Рядков също не спести мнението си под поста на Христов: „Така е приятелю, буфосинхронисти много! Истински певци малко! Жалко!“, пише show.blitz.bg.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ