Костадинов хукна да търси Карадайъ в НС: Някой да е го виждал? Почвам да се притеснявам

payimage-582487

Още в петък поискахме изслушване на председателя на ДАНС и може би това е причината в момента да го няма. Той трябваше да е тук, за да отговаря на нашите въпроси за машините, за честността и прозрачността на изборния процес, защото в медиите се появиха публикации за участието на вече покойни мутри в изборния процес. Така че би било добре председателят на ДАНС да бъде тук, но подозирам, че ще го скрият. Това коментира пред медии лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов.

Костадинов посочи, че настроенията и нагласите в обществото са срещу управляващите в момента

В момента отливът на избиратели от тези три формации (ПП-ДБ, ГЕРБ и ДПС) е огромен. Дори в ДПС има опити за освобождение, там се случват доста трусове в последните няколко седмици – цели структури напуснаха, знакови кметове бяха махнати, а пък Мустафа Карадайъ вече го няма доста време… Някой не се ли запита къде е тоя човек? Почвам да се притеснявам за него, обърна се Костадинов към журналистите.

На въпрос за местния вот лидерът на „Възраждане“ бе категоричен, че техният кандидат за кмет на София в лицето на Деян Николов ще бъде със сигурност на балотаж.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ