Готви се поредно мащабно събиране на капачки и стотинки във Варна, в помощ на бебета и деца

kapachki-az-vqrvam-i-pomagam-Copy

От “Аз Вярвам и Помагам” съобщиха за медия “Нова Варна”, че през септември ще се проведе поредно голямо събиране на капачки и стотинки във Варна. Това ще се случи на 30.09.2022 г. (събота) от 09:00 ч. до 14:00 ч. пред Катедралата в град Варна, в помощ събирането 500 000 лв.Целта е с тези 500 000 лв. да се закупят:

– Първият в България изцяло оборудван мобилен пункт за кръводаряване “Аз Вярвам и Помагам” в помощ обикалянето на градове и села и събирането на повече кръв за хиляди пациенти, който ще дарим на РЦТХ – Варна – ИЗПЪЛНЕНА КАУЗА!

– Втората Детска/неонатална линейка “Аз Вярвам и Помагам” в помощ на хиляди бебета, която ще дарим в СБАГАЛ “Проф. Д-р Д. Стаматов – Варна”;– Закупуването на медицинска апаратура и оборудване за отделението по Детка хирургия в МБАЛ “Св. Анна – Варна”, където се оперират и лекуват хиляди бебета и деца от 0 г. до 18г.

След огромния успех и постигането на цел 1, а именно закупуването на Първия в България изцяло оборудван мобилен пункт за кръводаряване “Аз Вярвам и Помагам”, организатроите приканват всички желаещи да помогнат и за реализирането на цел номер 2 и цел номер 3.

Подготвя се най-големия благотворителен базар, който някога “Аз Вярвам и Помагам” са организирали. Ще има редица изключително красиви и стойностни артикули и продукти с кауза.

Ще има чаши, ключодържатели, магнити с визията на Детската линейка и визията на Първия в България Мобилният пункт за кръводаряване, които са произведени в лимитирана серия. Ще има от всички продукти с кауза като вода, солети, кускус, юфка, детски солети, хляб с кауза, стикери за кола и още много други неща.

Моля да се обърне внимание на няколко важни неща:

– Капачките трябва да бъдат предадени в торби, чували или кашони, но НЕ и в туби;

– По време на събитието ще се събират и стотинки от 0,01лв, 0,02 лв, 0,05 лв, 0,10 лв, 0,20 лв, 0,50 лв., 1 лв. и 2 лв.;

– Стотинките НЕ трябва да бъдат сортирани по номинална стойност и може да бъдат в обща торбичка, буркан или друг здрав съд;

– Капачките и стотинките трябва да се предадат ОТДЕЛНО едно от друго;

– По време на събитието ще има благотворителен дарителски базар на който ще се предлагат рекламни материали (чаши, тениски, магнити, ключодържатели, ароматизатори, вода с кауза, солети кускус и юфка с кауза и други) с логото на кампанията в помощ за събирането на повече средства;

– На площада ще има и дарителски кутии, където всеки, който желае ще може да дари и хартиени банкноти в помощ на инициативата.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ