Човек на Нинова разкри какво се случва зад гърба на българския народ: Тагарев, оставка кога?

payimage-559911

Управляващото мнозинство е напът да извърши поредното национално предателство. Управляващите искат да дадат зенитно-ракетните комплекси С300 на Украйна под формата на боеприпаси по начина, по който говорихме преди седмици – първо се подаряват боеприпасите, после става ясно, че самите комплекси са незиползваеми и се подаряват и те. Това заяви Атанас Зафиров от БСП пред журналисти, предава novini.bg.

„Свикано е извънредно заседание на Комисията по отбрана. Колегите не са се постарали да пояснят обаче какво ще бъде предоставено“, допълни той.

„Ясно е, че се следва определена логика на поведение. Това се вкарва като решение на НС, като забележете – в проекта за решение се цитира чл. 16, т. 9 от Закона за отбраната, гласящ, че парламентът упражнява контрол върху изпълнителната власт – никъде не пише, че кабинетът може да подарява боеприпаси и въоръжение“, каза още Зафиров

Той попита: „Наясно ли са премиерът и МС? Кога министър Тодор Тагарев ще си подаде оставката?“

„Превръщаме се в страна, в която не е ясно кой взима решенията и кой носи политическата отговорност. Само преди седмици предупредихме, че това ще се случи. Този път отговорността е прехвърлена върху НС“, допълни той.

По думите му това е абсолютно недопустимо и се случва зад гърба на българския народ.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ