Денков подаде ръка към полицаите: Работите ли по закон, имате моята подкрепа!

payimage-599412

Направих списък с всяка една задача, която сме си поставили. Непосредствената е организиране на честни избори, нито за ден не е спирала и борбата с нелегалните мигранти. Тя ще осигури постигането на външнополитически и външноикономически цели.

Наред с това стоят борбата с битовата престъпност, с домашното насилие, с постигането на пътна безопасност.

„Все по-добре реагираме, когато има проблем. Когато се случиха бедствията в Северозападна България, в Царево, реагирахме добре. Мога да ви уверя, че вашите усилия, вашата борба на терен, ще бъде подкрепена на политическо ниво. Така ще можем много по-добре да работим за превенция“, каза на полицаите и пожарникарите министър-председателят.

Когато работите по закон, когато изпълнявате задълженията си, вие ще имате пълната подкрепа от мен и правителството, добави Денков и така индиректно намекна, че подкрепя полицая, застрелял грабителя Светльо Младенов, опитал да избяга от арест, пише Лупа.

Изпълните ли вашата част от задачите, ще имате подкрепа дори за улесняване на дейността ви в бъдеще, посочи премиерът. И обясни, че правителството няма да се води от интриги, а ще се изчака политическото ръководство на МВР да направи оценка и анализ, и тогава ще се вземат решения.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ