Страшна трагедия с 2 жертви потресе Бургас! ТИР премаза кола, единият труп изхвърчал на 50м

катастрофа

Жесток сблъсък между тир, който по всяка вероятност превозва зърно, с лекотоварен автомобил Фолксваген отне живота на поне двама души – става ясно от това, което се вижда на пътя между кв. Долно Езерово и нефтената рафинерия в Бургас.

Трагедията се е разиграла в близост до зърнобазата на най-големия търговец на зърно в региона – Севан – на бизнесмена Артур Акопян. Виждат се два трупа, единият е зад каросерията на буквално размазания Фолксваген, а другият е отхвръкнал в близост до канавката – на 50 метра от сблъсъка между огромния тежкотоварен камион и малкия бус, съобщава „Флагман“.

Не е ясно дали има пострадали и други жертви на този етап.

От фактическата обстановка може да се заключи, че старият микробус – тъмнозелен Фолксваген, е бил с поне двама работници, единият, от които е бил зад волана. От разпръснатите наоколо предмети може да се заключи, че строителни и земеделски работници. Виждат се кирки и лопати, изпаднали от каросерията им.

Тирът на „Севан“ е пострадал само в предната част, предполагаме, че вътре е пълен със зърно – отивал е към базата, за да разтовари.

На около 100 метра от инцидента стои водачът на зърновоза, мъж на около 55 години, със зачервени очи, изглежда силно стресиран.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ