Трима пловдивски актьори в нов сериал довечера

1838008

Трима от най-популярните щатни актьори на Драматичен театър Пловдив ще вземат участие в най-новия сериал „Алея на славата“, видя Plovdiv24.bg. Той стартира тази вечер от 20,00 часа в ефира на Нова телевизия.

„Алея на славата“ е първият български сериал, в който кулинарната тема е основен фон на една изпепеляваща любов, криминални сюжети, приятелство и предателство.

Актрисата Маргита Гошева ще влезе в ролята на Валентина, която е майка на главния женски персонаж Али. За Валентина проблемите в ресторант “Алея“ са изключително лични.

Константин Еленков ще се превъплъти в Теодор – съпруга на Али. Той е млад, амбициозен мъж, който кръстосва пътищата си с Али. Срещата им в най-романтичния град Париж води до тяхната сватба.

Познатото вече лице от екрана Мария Сотирова ще изиграе Калина, която е най-добрата приятелка на Али. Калина и Али са изключително близки, а нещото, което ги обединява е страстта им към кулинарията. Калина работи в ресторант “Алея“, но истинската ѝ мечта е да влезе в кулинарното предаване.

Режисьор на „Алея на славата“ е Виктор Чучков, сценарият е дело на Борислав Захариев. В главните роли ще видим актьорите Радина Боршош, Мак Маринов и Деян Донков .



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ