Ужасяващо! Жена е нападната с отвертка, опитаха да я насилят. Нападателят се оказа Митко Соколов

задържане арест полиция

Полицията в Петрич задържа насилника, ужасил млада жена от Петрич миналата нощ. В ареста за нападение и опит за изнасилване на 30-годишната А. Н. е рецидивистът Митко Соколов, добър познайник на ченгетата в южния град, рецидивист, излязъл преди 2 седмици от затвора, където излежавал присъда за изнасилване, съобщава Struma.com. Соколов нападна преди години момиче на ж.п гара в петричко село и го изнасили брутално. Около полунощ жената е била завлечена зад блок в кв. Изток и нападната от непознат за нея мъж. С отвертка опряна във врата и Соколов я заплашил, че ако вика ще я убие.

Захапал я за врата, а отвертката опрял в гърба и , съблякал дрехите на жертвата си, опипвал я и направил опит да я изнасили. В този момент покрай блока минала група младежи, които изплашили блудника и той избягал, изоставяйки пищящата жена. Незабавно е информирана полицията и той е арестуван.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ