Мъж и жена от Варна пострадаха, преобръщайки се с мотор: Същата участ застигна и дъщеря им – мотористка

motor_katastrofa-Copy

Мотоциклетист самокатастрофира, поради движение с несъобразена с пътните условия скорост, по пътя Малко Търново – Бургас. Инцидентът, при който мотоциклетът с пловдивска регистрация се е преобърнал в ляво на пътното платно, се е случил вчера – 26 септември около 18.15 ч., съобщават от ОДМВР-Бургас за медия “Нова Варна”.Мотоциклетът е бил управляван от 48-годишен мъж от Варна, който с фрактура на реброто и лявата ръка, е прегледан в УМБАЛ – Бургас, но отказал хоспитализация.

Пострадала е и неговата спътничка и съпруга, която с контузно-разкъсна рана на главата, без опасност за живота, е прегледана в УМБАЛ – Бургас, но отказала хоспитализация.

На същото място, по същото време и по същите причини самостоятелно катастрофира мотоциклет с варненска регистрация, управляван от 23-годишна варненка – дъщеря на водача на първия мотор, която не е получила сериозни наранявания (прегледана е в УМБАЛ – Бургас и освободена за домашно лечение, без опасност за живота).



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ