Такава смрад Пловдив не помни! Бездомници превзеха входа на блок СНИМКИ

1200_viber_image_2023-09-27_11-55-09-230

Бездомник и неговите дружки се настаниха пред входа на блок в Пловдив и го превърнаха в нужник. За това сигнализираха живущи там, които вече са вдигнали ръце след редица сигнали до различни институции. Те се обърнаха към „Марица“ с надеждата проблемът им да бъде решен.

Такава смрад Пловдив не помни! Бездомници превзеха входа на блок СНИМКИ

Въпросното място, превърнато в клоака, се намира по продължението на бул. „Христо Ботев“, между „Макдоналдс“ и тотопункта там.

„Имахме праг на търпение доста дълго време, защото всеки може да изпадне в ситуацията на бездомника, Но този човек започна да събира други хора. Твърди, че е от махалата, виждам го от много време. Викахме полиция, но тя не свърши работа. Може да ни глобява за неправилно паркиране, но и тези самонанесли се пред блока. Никой не може да се справи с тези хора. Ако няма адекватна реакция от институциите, ще вземем нещата в свои ръце и ще ги прогоним. Това беше един от най-хубавите квартали, който се превърна в нужник“, разказа пред „Марица“ Филип Иванов, който живее там. По думите му миризмата, която се носи е непоносима, предполага и че се разпространяват зарази.“На магазините им падна оборота, защото хората заобикалят квартала заради тези бездомници. Не могат да понасят всичко, което се случва. Отпред са го превърнали на нужник и боклуджийник. Един път взех тоягата и ги прогоних, но след 3 дни пак се върнаха“, каза още Иванов.Такава смрад Пловдив не помни! Бездомници превзеха входа на блок СНИМКИ

снимки от Наташа Манева



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ