Човек на Нинова скочи в НС: Дайте да закрием и МО! Тагарев да дойде с оставка в ръце

payimage-548573

„С това, че давате и последните ни ракети ли подобрявате националната сигурност, уважаеми управляващи от сглобката? По този начин разбивате и последното останало от Българската армия.“

Така се обърна към управляващото мнозинство в парламента народният представител от „БСП за България“ Борислав Гуцанов.

От трибуната на Народното събрание той припомни, че преди две седмици се е приело друго решение: „Отворихте българските складове и дадохте оръжията, които са вътре. Че вие дори не знаете броя на складовете, камо ли какво има вътре и го дадохте. Сега по същия начин подписахте даването на ракетите. Дайте да закрием и Министерството на отбраната. Какъв е смисълът от него, когато 4-5 народни представители се подписвате като селски кметове? Дори не питате хората, които разбират от тази материя“, заяви на депутатите от сглобката социалистът.

И ги призова да си оттеглят предложението за изпращане на ракети на Украйна. „И хора, които не разбират нищо от Българска армия и въоръжения, да престанат да се подписват за собствената си индулгенция. Министърът на отбраната Тагарев да влезе в тази зала достойно със своята оставка в ръце, защото това е единственото спасение. А вие, господа управляващи, колкото по-бързо слезете от власт, толкова по-добре. След вас няма да остане и камък върху камък в България“, заключи Борислав Гуцанов.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ