Нямал понятие, а? Хекимян събра шефовете на 3 500 работници в София: Асен започва рекета над такива като вас

антон-хекимян-2

„Донос срещу бонус е добре познатият маниер на Държавна сигурност. С тези ли решения идват за София, с тази ли „промяна“? Да пускаш доноси в НАП срещу конкурентите си се нарича рекет, а не подобряване на условията за бизнес“. Това коментира кандидат-кметът на София Антон Хекимян, който се срещна с представители на бизнеса в индустриалната зона в „Илинден“.

„Тук работят над 50 фирми, като част от тях са инвеститори от клас А и имат над 3500 служители. Запознах ги с абсурдното предложение на Министерство на финансите държавата да плаща 10% на всеки, който разкрие укрит данък над 3000 лева. Подобна идея буквално ни връща към времената на доносничество!“, казва още той.

Хекимян подчертава, че търговията, ресторантьорство и хотелиерството формират над 1/5 от икономиката на София и не може с лека ръка да се взимат подобни екзотични идеи, които касаят хилядите работещи в сектора хора.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ