Обрат в София! Лилков фаворит за балотаж с Хекимян след случилото се с Васил Терзиев

payimage-600395-1280x851

Играта за кмет на София се преобърна на 180 градуса! Причината е публичното тричане на кандидата на ДС са кмет Васил Терзиев от Иван Костов. Бившият премиер и гуру на Градската десница на практика сне доверието си от комунистическото отроче в радикално интервю по БНР. И обвини Терзиев, че гледа на София като на фирма, от която мисли да печели.

Веднага в социалните мрежи настана истерия, от която е видно, че Васил Терзиев губи подкрепата на хората, които все още вярват в Костов. А за София това означава поне 15 процента, които сега най-вероятно ще мигрират към Лилков.Ето и част от мненията в мрежата:

Ивет Добромирова

Пичове, командирът попиля кандидат-кмета Ви.

За първи път Костов се заявява толкова категорично против мажоритарен кандидат на ДСБ и своите.

Симеон Найденов

Иван Костов по „Хоризонт“ за кандидатурата на Васил Терзиев – „Споделям напълно мнението, че той трябва да направи много стъпки, за да спечели хора като мен, а той не го прави. Има дъблоко необмислени неща в неговото поведение и говорене по отношение на София, защото София не е фирма. Необходима е многостранна компетентност, която аз не виждам. Поведението му е противоречиво. Това, което казва за ДС например, аз го чувам от 1989г.“..

Еми, ко да направим. Тате не дава.

Евгени Петров

Двоен аршин: когато Иван Костов критикува поведението на Васил Терзиев, това е градивна критика. Когато аз кажа нещо в този смисъл, съм мръсен гербер.

О, спомняте ли си, госпожо

Костов е виновен!

Георги Харизанов

От Бангладеш до Бурунди.

Май и Иван Костов НЕ мисли така.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ