Пловдив може да се гордее с още едно преобразено място, отново в Тракия

1841254

Пространство в район „Тракия“ е напълно неузнаваемо, видя Plovdiv24.bg. Във фейсбук кандидатът за кмет на Пловдив от ГЕРБ Костадин Димитров и кмет на района публикува видео на това по какъв начин е преобразил фонтана пред ДКЦ V.

Мястото е не просто почистено и ремонтирано, но вече и функционира – съоръжението е напълнено с вода, сложено е и арт осветление. Подменена е системата, помпата, хидроизолацията, дюзите.

„Готови сме с фонтана! А какъв фонтан от емоции е в сърцата ни, представете си!

Благодаря на всички съседи, които ме мотивираха да променим още едно пространство. Благодаря специално и на Яна Кашилска от ДКЦ V за това, че поеха поддръжката!“, сподели Костадин Димитров.

Както наскоро Plovdiv24.bg писа след 30 години пауза фонтанът е обновен, пространството около него също ще придобие нов вид и ще се ремонтира.

Хората от квартала вече се събират около фонтана, а мястото малко по малко започва да става притегателно или както Костадин Димитров казва – още един оазис в „Тракия“ и Пловдив.

Това е поредното пространство с мозайки в „Тракия“, което е обновено след съвместните усилия на кмета на района и на инициатива на хората.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ