Миньорите не спират, блокираха още пътища! От АПИ се видяха в чудо

протест

Временно се ограничава движението на тежкотоварни автомобили по път I-5 Стара Загора – Димитровград поради протестни действия, съобщиха от пресцентъра на Агенция „Пътна инфраструктура“ (АПИ). Тежкотоварният трафик се пренасочва по обходен маршрут Гълъбово – Раднево – Нова Загора и се регулира от „Пътна полиция“.

Протестиращи миньори и енергетици вчера блокираха главни пътни артерии в област Стара Загора. Малко преди 7:00 часа те ограничиха възможността за преминаване през прохода Хаинбоаз в района на село Гурково. Протестиращите блокираха и детелината на автомагистрала „Тракия“ към Стара Загора и Хасково на 208 километър, главния път между Стара Загора и Хасково в района на село Загоре, главния път София- Бургас, както и движението пред ТЕЦ „Брикел“.

Днес от синдикатите в комплекса „Марица-изток“ отказаха отправената покана за среща от страна на енергийния министър Румен Радев в Раднево и го поканиха на среща на протеста на детелината на автомагистрала „Тракия“. По-рано от местния синдикат на КНСБ в ТЕЦ 2 информираха, че продължава блокадата на възлови пътни артерии в Старозагорско, предава Лупа.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ