ШОК! Известен медик превърна мазето си в наркооранжерия, полицаи се хванаха за главите

задържане арест полиция

„Нeмалко хора се замислят дали да не пробват да отглеждат канабис на терасата си или в избата, дори го изричат на глас. Дали е възможно? Да, възможно е, но не го правете защото рано или късно криминалистите ще научат и ще дойдат. Това се случи с доктора“, споделя пред 24rodopi.com кърджалиец, живеещ в центъра на областния град, който е запознат в детайли с вчерашната полицейска операция. Припомняме, че голямо количество марихуана откри полицията в дома на известен жител на града край Арда. Акцията се проведе на една от централните улици в Кърджали. По-късно днес се очаква полицията да даде официална информация за операцията.

Известен кърджалийски медик превърнал мазето си в наркооранжерия. Помещението било оборудвано с кварцови лампи и вентилация. Високите сметки на ток в „лабораторията за отглеждане на растения“ насочили полицаите към този обект, твърди източникът ни.

В апартамента и мазето на кърджалиеца са намерени пликове с канабис.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ