Тежка катастрофа с много пострадали на пъпа на Бургас. Линейки не смогват

катастрофа

Петима души са пострадали при тежка катастрофа, станала късно снощи на кръстовището на бургаските бул.“Тодор Александров” и ул. “Спортна”. Полицаите, пристигнали на мястото на инцидента, са установили, че лек автомобил “Опел Корса”, с варненска регистрация, управляван от 23- годишен бургазлия, преминавайки на червен светофарен сигнал, блъснал правомерно движещия се и осъществяващ ляв завой лек автомобил “Фиат Крома”, с бургаска регистрация, управляван от 45-годишен бургазлия, предава Флагман.

От катастрофата е пострадали водачът на лекия автомобил “Опел”, който с контузия на главата и крайниците е прегледан в УМБАЛ – Бургас, но отказал хоспитализация. Ранени са и неговите четирима спътници: 29-годишен бургазлия, получил контузия на главата и крайниците, прегледан в УМБАЛ – Бургас, но отказал хоспитализация, 16-годишно момиче от Айтос (настанена за лечение в отделение “Неврохирургия” на УМБАЛ – Бургас с травма на лумбален прешлен, без опасност за живота), 26-годишен бургазлия (настанен за лечение в отделение „Неврохирургия” към УМБАЛ – Бургас с фрактура на седмото ребро вляво, без опасност за живота) и 26-годишен бургазлия (получил фрактура на лявата китка, без опасност за живота, настанен за лечение в УМБАЛ – Бургас).



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ