ПОРЕДЕН УЖАС: Насилник отвлече бивша своя приятелка, 5 часа я би безмилостно в гориста местност

полиция

29-годишен мъж, пребил бившата си приятелка в гориста местност. Той е привлечен към наказателна отговорност по две обвинения, съобщиха от прокуратурата.

Първото е за това, че на 2 октомври в землището на Павел баня е причинил на 26-годишната жена средна телесна повреда, изразяваща се в счупване на челюст, предава Телеграф.

Второто обвинение е за това, че на същата дата в Павел баня е я принудил да се качи в автомобила му и да отиде с него в гористата местност, като е употребил за това сила.

Той и жената са имали връзка без да са живели съвместно. От известно време са били разделени, като той е пребивавал и в чужбина. На 2 октомври пострадалата е била на улицата и чакала своя приятелка, когато наблизо е спрял с автомобила си обвиняемият, като е искал да поговорят, но тя не желаела.

Тогава мъжът е употребил сила, като започнал да я дърпа за косата в посока на автомобила си, хванал я през тялото и я вкарал насила в него. Закарал я в местността, където престояли около 5 часа. Там той е нанасял удари по тялото и главата на жената.

В хода на разследването ще се събират доказателства каква връзка са имали обвиняемият и жертвата и съответно дали телесна повреда е нанесена в условията на домашно насилие с оглед измененията на Наказателния кодекс през август 2023 г. относно този вид престъпление.

Наблюдаващият прокурор е предявил обвинение спрямо него и е постановил задържане за срок до 72 часа. Мъжът е бил осъждан за друго престъпление.

Предстои да му бъде поискан постоянен арест.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ