Ексклузивно: Нов удар за летище „Пловдив“

1847982

Притеснена читателка се свърза с редакцията на Plovdiv24.bg, за да сподели, че скоро полетите от Пловдив за Меминген ще бъдат прекратени.

Тя е направила опит да си резервира полет до Меминген. Според сайта на аеропорта последната възможна дата е 24 октомври.

Свързахме се с председателя на Съвета на директорите на „Летище Пловдив“ ЕАД Дойчин Ангелов. Той потвърди, че авиокомпанията Wizz Аir прекратява полетите, без да им е предоставила информация за причината. Той определи тази дестинация като желана, с често запълнени капацитетите почти на 100% и не смята, че липсата на интерес е поводът.

По думите му неофициално в средите се говори, че много от авиокомпаниите имат проблем с дефекти по двигателите. Те са установени от производителя и сега се изтеглят самолети, за да се отстранят повредите. По тази причина много компании нямат достатъчно самолети, които да изпълняват полети.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ