Жители на район „Южен“ в Пловдив поискаха от кандидатите на ГЕРБ край на транспортната блокада

1848428

Да бъде облекчен трафикът в „Южен“ поискаха граждани при срещите си с кандидатите на ГЕРБ за кмет на Пловдив Костадин Димитров и за районен кмет Атанас Кунчев.

„Липса на планиране и график на ремонтите е основната причина за състоянието в момента. Когато няма диалог, се стига до ситуации като тази. За това първата ни задача ще бъде скоростно и качествено приключване на обектите и осигуряване на транспортната свързаност на района“, заяви Костадин Димитров и даде пример от работата си като кмет на „Тракия“.

„В „Тракия“ винаги съм обсъждал строителните дейности, които предстоят, с жителите. Принцип в моята работа е да не се работи „на парче“, а за цялостно облагородяване на дадена зона – с тротоари, алеи, паркоместа“, каза Костадин Димитров.

От своя страна кандидатът за кмет от ГЕРБ на район „Южен“ Атанас Кунчев бе категоричен, че в работата си като районен кмет ще спазва принципа на открито управление в диалог и постоянни срещи с жителите.

Срещи с гражданите проведоха и кандидатите от листата с общински съветници Георги Василев, Десислава Георгиева и Петя Петкова.

На местните избори на 29-ти октомври Костадин Димитров, Атанас Кунчев и листата за общински съветници на ГЕРБ са с номер 7 в бюлетината.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ