ИЗВЪНРЕДНО! Моторист се вряза в пълен ученически автобус, има жертва

payimage-402078

Около 14:30 ч. ученически автобус, превозващ деца от училището в Малко Търново към с. Звездец, бе буквално разтресен след челен сблъсък на мотор в него. От удара мотоциклетистът е загинал на място, но гледката за децата е шокираща. За това свидетелстват хора, които са на мястото и опитват да успокоят учениците.

Не е установена самоличността на водача на мотора, но той е карал толкова бясно, че се е врязъл в предната лява част на жълтия автобус. При удара е загинал веднага, тялото му е напълно помляно. В автобуса са се возили 37 деца, сред тях повече от половината са от началния курс, има от основния и горен курс.

Инцидентът е станал малко след моста край Ковач. Автобусът е извозвал учениците до Звездец.

„Спешно се нуждая от психолози, защото децата са силно стресирани от случилото се. Всички са видели тялото на загиналия мъж, но и са изплашени от самия удар. Засега нямам данни за наранени ученици. Повикахме веднага друг автобус, който да ги разведе по домовете им в с. Звездец”, каза пред Флагман кандидатът за кмет на Малко Търново Илиян Янчев, който управлява успешно общината вече два мандата и на тези избори няма конкурент за стола му.

Населението го познава и има доверие само на него, защото се е доказал като човек, който действително милее за оцеляването на Странджа. Звездец е най-оживеното село в община Малко Търново и се намира на 21 км. от общинския център.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ