Иван Портних представи 7-те основни приоритета на ГЕРБ за Варна

FotoJet-GERB1.jpg

ПП ГЕРБ – Варна представи приоритетите за управление на Варна. Присъстват кандидатът за кмет Иван Портних, кандидатите за районни кметове, кандидатите за кметове на кметства и кандидатите от листата за общински съветници в предстоящите Местни избори 2023.

„За развитието на Варна са важни не празни обещания, а направеното. Представяме решения за хората за модерен, зелен град. Град за всички нас. За 10 г. не вдигнахме данъците. Билетът за автобус остана 1 лев. Построихме бул.“Левски“, ремонтирахме улици и междублокови пространства. Построихме 3 нови спортни зали – във „Владиславово“, „Виница“ и на ул. „Студентска“. Над 300 детски и спортни площадки, ремонтирахме зала „Конгресна“ на Двореца на културата и спорта, възродихме стадион „Спартак“. Построихме пристанище „Карантината“. Осигурени са над 70 нови автобуса и 30 тролейбуса. Пандемията обаче спря развитието и ударното темпо на обновление на нашия град“, каза само част от постигнатото Иван Портних.

Той посочи, че след края на проблемите с коронавируса е дошла „Промяната“ и служебните правителства на Румен Радев, които на свой ред са ограничили възможностите на града.

„Приоритетите са седем: „Варна – град на знанието“, „Град за хората“, „Зелен град“, „Удобен и свързан град“, промяна на икономическия профил на града, „Култура и иновации“ и „Здраве и спорт“!“, посочи Иван Портних

Гледайте повече във видеото:



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ