Красивата вдовица на Шарлопов си живее живота: Време е за сватба!

Бояна Шарлопова

Красивата вдовица на бизнесмена Стефан Шарлопов – Бояна впечатли последователите си за пореден път с умопомрачителна визия. Блондинката заговори за сватба и показа чудна, ефирна рокля, която разкрива нежните й черти и сексапил.

„Време е за сватба“, пише само Бояна Шарлопова към кадрите, а от коментарите под тях става ясно, че според виртуалните й приятели именно тя ще прикове вниманието на сватбата, освен булката. А коя е булката, все още не става ясно.

Дали Бояна Шарлопова ще бъде придружавана на сватбата от някой специален нов мъж в живота си или ще разчита на дамска компания, ще почакаме, ще видим, при следващите кадри, които красавицата вероятно ще сподели с последователите си в мрежата.

Блондинката със сигурност има нужда от весели събития в живота си, след като годината за нея не тръгна никак добре. Припомняме, че вдовицата на Шарлопов и доведената й дъщеря Ева се разделиха професионално и вече не управляват заедно семейната империя. Най-голямата щерка на богатия хотелиер от първия му брак, беше изпълнителен директор на „Шарлопов Груп“ още преди Бояна да влезе в бизнеса, пише show.blitz.bg.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ