Измамница събира пари уж за новата църква

Screenshot 2023-10-07 at 13.20.26

Измамница събира пари под предлог, че са за новата сливенска църква. Това става ясно от публикация на предстоятеля на храма отец Йоан във FB. В нея се казва:

„ВАЖНО!!! Скъпи, съграждани!

Днес разбрах, че в нашия град има човек, които събира финансови средства за храм ,,Св. преп Параскева – Петка Българска“ – гр. Сливен. Искам най-отговорно да споделя, че ние не сме оторизирали никой човек или група хора да събират финансова помощ за храма. Такъв метод никога не сме използвали, не използваме и никога не бихме използвали. Аз винаги съм поемал и ще поемам пълната отговорност за всяко действие от страна на храмовете, за които отговарям. Винаги заставам с лицето и името си. Не изпращам хора и не ангажирам организации, които да бъдат посредници между мен и вас. С хората около мен винаги сме залагали и продължаваме да залагаме на една максимална прозрачност, особено, когато се касае за действия с финансови средства.“

По-късно отец Йоан поясни, че става дума за възрастна жена. Припомняме, че новият храм ще бъде открит официално на 14 октомври /Петковден/.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ