Абсурди по БГ: Баща на 10 деца погна доведенета си дъщеря за кражба и иска пари

Image_15764900_40_0

Поредната семейна драма разтърси ефира на Нова ТВ. Баща на десет деца, от различни жени, обвини доведената си дъщеря в кражба и поиска пари от нея и майка й, с която не са заедно от години.

Плодовитият Георги, чийто син е загинал в казармата преди близо 27 години твърди, че Таня е присвоила парите, които били изплатени като обезщетения за трагедията. Ответницата се закани, че ако си отвори устата ще прати ищеца за пореден път в затвора.

„Майка да дойде да каже колко пъти я е дупчил. С ножове я е клал, колко пъти я е бил. Тя за какво се разведе с него според вас. Да не си отварям устата и на децата какво причини. Аз лично мога да го вкарам в затвора“, споделя емоционално Таня пред Жоро Игнатов в предаването „Съдебен спор“.

Георги признава, че е посягал на майка й, защото когато е бил в казармата тя е ходила по други мъже. Според него двете жени са в комбина. Накарали са го да подпише някакъв документ, с който са сключили споразумение с военните и са прибрали кръвнината за себе си.

„Алкохолик и развратник! Това е той. Не знам как се подлъгах 6 години да живея с него“, твърди бившата му съпруга и допълва, че Георги дори не е присъствал на погребението на сина им.

Според двете жени, Георги обича чашката и когато му свършат патите се чуди какво да измисли, за да се сдобие с някаква сума, предава България Днес.

„Машинистът е оправдан. Трагедията е определена като самоубийство. Кръвнина се изплаща, когато има виновен“, поясни служебният адвокат в залата.

Съдя Иван Сотиров отхвърли като неоснователно и недоказано твърдението на Георги и прекрати делото.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ