Лошо, Терзиев, лошо! Виж я тази до теб, преспала е с всички – от ВМРО, до ГЕРБ и Слави

1-3

Васил Терзиев ще сменя модела в Столична община с районни кметове – ренегати.

Например до него на снимката е действащият кмет на Кремиковци – Лили Донкова. Тя е пример за дълга кариера из общинското управление.

Вероятно над 15 години е в администрацията на район Кремиковци. И все е била политическа квота – минала през СДС, достигнала до заместник-кмет по тази линия до 2019г. През 2019г. излезе като независим кандидат първо с подкрепата на ВМРО, а след това и ГЕРБ. И така стана кмет на район Кремиковци есента на 2019г. През 2021г. се присламчи към ИТН на Слави Трифонов, а през 2022г. вече беше от Промяната и организираше за тях концерт на Илия Луков в кв. Враждебна.

Кратка и поучителна биография на безпринципност и политическо прелитане от цвят на цвят. Понеже Терзиев говори, че ще сменя моделя, първо трябва да назначи ревизия на управлението в Кремиковци. Как например са издавани разрешения за строеж без главен инженер месеци наред тази година? Къде са парите, отпуснати за тротоари, къде са парите за пътна поддръжка? Защо детската градина във Враждебна я ремонтира за пореден път и пак тече покривът? Защо всяка година се проваля с косенето на зелените площи? Има и още много въпроси.

Та, когато си тръгнал да правиш промяна, няма как, другарю-милионер Терзиев, да я направиш тази промяна с хора като кмета на Кремиковци.

Госпожа Донкова е един от личните ми провали в политиката, защото 2019 г. аз и ВМРО й повярвахме, че има амбициозна програма за района и ще свърши работа, а тя ни излъга. Излъга и гражданите, защото освен тиймбилдинги с общински пари, игране на хора по събори и тук-там някой доклад за наем – нищо друго не свърши.

Не вярвайте на лъжепророци.

Особено на тия, дето ви обещават промяна със стари муцуни в отбора.

От профила във фейсбук на кандидат-кмета за София Карлос Контрера



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ