УЖАС! Ученичка загина, след падна от кола в движение край Враца. Приятелка я засне на клип

169261765063674

18-годишно момиче издъхна във врачанската болница, след като скочи в движение от кола, управлявана от 19-годишен младеж, съобщиха местните медии. Според първоначална, все още непотвърдена официално информация, с действията си тя се е опитвала да стресне шофьора, който карал с твърде висока скорост, предава Лупа.

Около 00.50 часа в неделя е получено съобщение от служителка в спешното отделение на врачанската болница, че са приели 18-годишно момиче с черепно-мозъчна травма, в кома, докарана с личен транспорт. Установена е самоличността на пострадалата – Гергана Тодорова от село Косталево.

След извършени оперативно-издирвателни мероприятия се оказало, че тя се е возила на задна лява седалка на лек автомобил „Фолксваген Голф“, управляван от 19-годишен от същото населено място. В колата пътували и 18-годишно момче и 14-годишно момиче от областния град.

По данни на останалите тийнейджъри в колата, по време на движение от местността Леденика към Враца момичето е скочило в движение от возилото и си е ударило главата.

Най-вероятно става въпрос за нещастен случай. Приятелки на загиналата Гергана твърдят, че тя е била доста страхлива и не вярват да е скочила от леката кола по време на движение. По-скоро те предполагат, че тя е отворила вратата на колата, за да уплаши шофьора и сигурно е загубила равновесие, след което е паднала на асфалта. По неофициална информация случката е станала на права отсечка в района на Трудовашката чешма. Друго 14-годишно момиче, което е била част от компанията в автомобила, е заснело с телефона си последните мигове, преди да стане нещастието. Тийнейджърката е искала да документира безумното каране на младежа от село Костелево и не е очаквала да се случи толкова тежък инцидент. Пътят за Леденика пази доказателства, че по това трасе шофьори редовно демонстрират уменията си да „палят гуми“.

18-годишната жертва е учила в Професионалната гимназия по търговия и ресторантьорство във Враца с профил „Продавач-консултат“. Момичето е било в 12 „Б“ клас. Учителите и съучениците на Гери, както я наричали те, са категорични, че тя е била ученичка с много добър успех, ходела редовно на училище и не пропускала учебните занятия без наложителна причина.

Работата по случая продължава и е образувано досъдебно производство.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ