,,Левски“ каза истината за престрелката: Фен пострада, имаше деца на стадиона! Вземете мерки

payimage-599559

От „Левски“ пуснаха изявление по повод ракетната престрелка по време на вечното дерби. Тя стартира от „синия“ сектор „Б“. При нея пострада фен на ЦСКА, а сред феновете настъпи паника, най-вече при тези, които бяха дошли на националния стадион с децата си.

Ето текстът на изявлението:

„ПФК „Левски“ категорично се разграничава и осъжда използването на нерегламентирани пиротехнически средства и изстрелването ракети, които съпътстваха мача с „ЦСКА-София“ на Националния стадион в събота.
За нас човешкото здраве и живот са на първо място и като ръководство призоваваме да бъдат взети мерки, тези прояви да не бъдат допускани в бъдеще.
Освен всичко това, клубът търпи неспирни финансови санкции за подобни прояви. Напомняме, че за евроучастието ни през тази година „Левски“ е глобен с близо 280 000 лева, а за последния домакински мач на стадион „Георги Аспарухов“ финансовата санкция е над 10 000 лева.“



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ