Киро ръси простотии и в Русе. Рена ставала за кмет, защото била добър човек. Нищо, че е съдена

кирил петков рена

Властта и ръководните постове така и не помогнаха на Кирил Петков да се научи да говори адекватно. В неделния ден той се разходи до Русе, за да удари рамо на дясната ръка на бившия си спонсор, но отново блесна с тъпотии, пише anons.bg.

„Много съм щастлив, че Рени е кандидат за кмет на Русе, защото тя е добър човек. Един мой приятел ми каза, че най-важното качество за един кмет е да е добър човек“, заяви пред журналисти съпредседателят на „Продължаваме промяната“.

По тази логика ПП-ДБ можеше да издигнат монахиня или медицинска сестра, но пък заложиха на адвокатката на Николай Събев, която му е помогнала да изгради огромната си империя и да изкупи огромна част от сградите в центъра на града.

Прегръдката с ГЕРБ и ДПС тотално е отвратила симпатизантите на ПП-ДБ, тъй като Петков, а по-късно и Христо Иванов, бяха посрещнати единствено от кандидатите за общински съветници на коалицията, които шестваха из централните улици като затворници, облечени с номерирани тениски.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ